Ştiri

Pagina mea de facebook!

2013-05-07 19:47:41

Saluatare tuturor fanilor acestei pagini! Vreau să vă spun că am și o pagina de facebook tot pentru fete care este următoarea: https://www.facebook.com/jurnalulfetelor.off  . Când voi strânge 50 de like-uri voi pune poze haioase, voi face jocuri și alte lucruri distractive.

 

Votare

Heii! Pentru început vă voi spune că am slăbit mult de când am început sa fac exerciții și să limitez porțiile de mâncare! Și nu a trecut decât o săptămână! Eu nu am cântar, dar în fiecare dimineață, după-amiază și seară mă măsor cu metrul de croitorie și rezultatele sunt chiar vizibile! Eu mă măsor la bust, talie și șolduri. Nu îmi trebuie pastile sau alte chestii care îmi pot afecta sănătatea (fiind încă în creștere). Acum vă voi scrie ce fac eu de obicei pentru a slăbi și vă voi da câteva sfaturi despre dietă.

Dimineața înainte să mănânc fac 100 de abdomene, cu pauze, bine-înțeles. Fac 5 serii, o serie cuprinzând 20 de abdomene. Fac și exerciții pentru șolduri. Aici este link-ul clipului cu exercitii pentru șolduri:  http://www.youtube.com/watch?v=yHNAeow4UV0  .

Apoi, după jumătate de oră sau o oră, mănânc. Dar înainte de toate îmi fac măsurătorile :) .

După-amiaza mă mai măsor o dată, apoi plec la școală. Înainte, când aveam mai mult timp și nu atât de multe teme, făceam dimineața câte o oră de exerciții fizice și de gimnastică, dar acum, ies numai seara și alerg.

Seara mă mai măsor o dată după ce ies și alerg 4-5 km. Dacă sunteți din Tulcea și sunteți în apropiere de Lacul Ciuperca, nu ezitați! Eu în fiecare seară ies și fac 2 ture: una de alergat și una de mers, apoi merg la aparatele de fitness care sunt pe gratis și sunt folosite de multă lume, de aceea nu sunt într-o stare pre bună, dar încă sunt utilizate.

Înainte de turele obișnuite de alergare mănânc ceva, dar în cantitate mică, sau câteodată nu mănânc nimic. Când mă întorc mai fac 100 de abdomene apoi mănânc o cutiuță de iaurt simplu și nimic altceva.

Ei bine, cam asta fac eu pentru a slăbi. În rubrica Rezultatele mele îmi voi nota numărul de centimetri pe care îi am la bust, talie și șolduri în fiecare zi. Sper să vă fac și pe voi să mâncați sănătos și să faceți mișcare!