Ştiri

Pagina mea de facebook!

2013-05-07 19:47:41

Saluatare tuturor fanilor acestei pagini! Vreau să vă spun că am și o pagina de facebook tot pentru fete care este următoarea: https://www.facebook.com/jurnalulfetelor.off  . Când voi strânge 50 de like-uri voi pune poze haioase, voi face jocuri și alte lucruri distractive.

 

Votare

1.Coada de cal

 Cel mai simplu și cunoscut mod de a-ți aranja părul revine în top anul acesta. Extrem de ușor de realizat, această coafură te va ajuta să fii chic fără să depui prea mult efort.

Cele mai căutate în aceste luni sunt cozile de cal mai joase, la baza gâtului pe care dacă vrei să le updatezi, îți poți împleti câteva fire de păr în interiorul lor. 

 

2.Cozile împletite

 Un alt trend important al anului sunt cozile împletite. Fie că sunt rusești, spic sau simple, acestea pot fi realizate într-un timp foarte scurt și îți pot completa orice look casual sau chic.

 În cadrul prezentărilor de modă, cele mai apreciate au fost împletiturile mai largi, cu câteva fire rebele atârnând din
coadă.

 

 

3. Cocul la baza gâtului

 Fie că este vorba de coc sau de noduri, această coafură poate fi transformată din casual în elegantă cu doar câteva accesorii. Există numeroase tutoriale pe internet care te pot învăța cum să realizezi un coc nearanjat, un nod futuristic sau alte variațiuni pe aceeași temă.

 Important este faptul că nu depui un efort considerabil în realizarea unor stiluri care vor atrage cu siguranțî atenția prin simplitatea lor.

 

Coc nearanjat: http://www.youtube.com/watch?v=XkSQmwxu3zk